Catching Fire konkurrence – Hvad jeg forventer!

catching-fire-konkurrencen-1

Mine forventninger til Catching Fire filmen er meget blandet!  Bøgerne er jo helt igennem fantastiske, og filmen var meget vellykket så jeg har da høje forventninger – ingen tvivl om det! Men jeg har det lidt ligesom med THG, jeg næsten ikke have forventninger, for jeg er bange for at blive skuffet! Men hvert fald! Jeg glæder mig sindsygt meget til at se hvem der skal spille Finnick Odair!

Jeg har ikke selv nogen “favorit” for jeg tror ikke den perfekte skuespiller findes! Finnick er jo bare…fantastisk! Der er virkelig høje krav til ham der får rollen! Jeg kunne godt forstille mig Liam Hemsworth’s storebror Chris Hemsworth i rollen som Finnick selvom han ikke har..det hele! Glæder mig også til at se Johanna Mason!    Jeg kan godt se Naya Rivera(Glee) i rollen! Glæder mig faktisk til at se hele castet! Jeg har forventninger til Vinderturen, for har altid haft en speciel forstilling om den! Og brude kjolen!!!! Den SKAL bare være som i bogen!

Og når den blive til en sladderdrossel! Hvis ikke det bliver perfekt så ødelægger det bare resten! Glæder mig SÅ meget til at se hvordan de har bygget arenaen! Og distrikt 13!!! Har også høje forventinger til den der fest i Capitol, der er til slut af vinderturen..eller er det til sidst? Glæder mig til at se flere mennesker fra Capitol (synes de er lidt fascinerende…på en måde) Alt den mad der er til festen, og Plutarch’ ur! Det med en skjult sladderdrossl/mockingjay på! 

Okay..jeg har egentlig pænt mange forventninger til filmen..Men bogen er så god!!! Jeg håber på en fantastisk film, kun med positive overraskelse! 

Deltag i Catching Fire konkurrencen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.