Catching Fire konkurrence – Lille Egbo

catching fire konkurrencen 1

Jeg forventer at se en masse i filmen Catching Fire  2’eren til the hunger games, men jeg ved dog ikke hvem jeg forventer skal spille Finnick Odair da jeg ikke kender så mange skuespiller, men det bliver helt klart en god skuespiller. Jeg har læst alle tre bøger, og Catching Fire var helt klart den bedste, for der sker hele tiden noget uventet. Er også gået i gang med den igen her fra et par dage siden.

Det jeg forventer i Catching Fire filmen er nok at hvad de tager med fra bøgen, da jeg selv synes der manglede en masse vigtigt i the hunger games filmen (men det var dog stadig en af de bedste film jeg har set længe) som at Peeta får et kunstdigt ben. Nå men jeg glæder mig i hvert i fald til at Catching Fire kommer i biografen, og jeg glæder mig til at se hvordan de stiller det op, og ja glæder mig og forventer faktisk til at se en masse i Catching Fire:D Hm… Glæder mig også at se hvordan de laver vindere turen som var ret spænende i bogen. 

Håber jeg forklarede det godt nok til at vinde;)

-And may the odds be ever in your favor<3

Deltag i Catching Fire konkurrencen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.