En fantastisk fortælling med utallige emner – konkurrence

the hunger games konkurrence

The Hunger Games konkurrence

Jeg læste The Hunger games bøgerne på otte dage, efter at min bedste ven havde givet dem utrolig god kritik og jeg havde været inde og se den til gallapremieren. Da jeg hørte om den syntes at jeg den lød meget speciel, men da jeg først kom i gang med den, kunne jeg ikke lægge den fra mig!

The Hunger games er gribende lige fra side et af og man har hele tiden brug for at side hvad der sker næst. Suzanne Collins formår at skrive den så fantastisk godt og fængende så jeg hele tiden følte at jeg stod lige ved siden af Katniss Everdeen. Man føler virkelig at man er med Katniss hele vejen, og man føler de samme glæder og sorge som hun føler. jeg begyndte mange gange at græde midt i bogen, som fx da Prim dør, og da de ikke når at få Peeta med ud af arenaen, og endda også da man kunne høre Cato lide under overflødighedshornet. 

The Hunger games har så mange forskellige emner, som bliver viklet ind så det både er en fortælling man ikke kunne forstille sig den dag i dag, men alligevel også yderst relevant. Historien er ikke kun en typisk kærlighedsfortælling so fx Twilight, men så meget mere end det. Katniss’ forhold til Gale og Peeta betyder selvfølgelig en stor del, men hendes søster kærlighed til Prim er mindst lige så stort.

Emnet omkring sorg og hvordan Katniss’ fars død, for 5 år siden betyder stadig en hel del for hende, og hendes mors svigt, den hadler også om venakab og overlevelse og hvordan medierne præger os alle den dag i dag. The Hunger games prøver at vise hvor snotdumme mange af os er i dag, og Panem er blevet en fantastisk blanding af DDR og nutidens verden. Men ikke mindst handler The Hunger games om hvor  langt man vil gå, hvor langt man vil skubbe grænse. Hvor meget vil Katniss ofre for at bo i en fri verden, hun mister sin lillesøster, og var det overhovedet det værd?

The Hunger games har virklig fået mig til at tænke, og jeg synes at de alle tre er helt vildt fantatiske på hver deres måde. Den har været sjov, spændende, romantisk, sørgelig og meget mere på samme tid. Den bedste bog, vil virkelig gerne læse dem på engelsk!

Vil du gerne deltage i konkurrencen?

Deltag i Hunger Games konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.