Gary Ross stopper måske som instruktør for The Hunger Games filmene

catching-fire filmen

Gary Ross har instrueret den første The Hunger Games film, som har fået succes verden over og både slået Twilight Sagaen og Harry Potter i billetsalg. Desværre ser det dog ud til, at Gary Ross ikke vil fortsætte med at instruere The Hunger Games serien på trods af den store succes.

Men hvad er det egentlig som holder ham fra at fortsætte?

Ifølge netavisen EOnline vil Gary Ross gerne have en lønforhøjelse for sit arbejde. Men det skulle vist ikke være den eneste grund til at fortsætte med Catching Fire filmen, som er fortsættelsen af The Hunger Games.

Han udtaler det det også omhandler politik. I dette tilfælde menes der at der handler om magt på en mindre skala. Gary Ross bliver presset af studiet til at få lavet Catching Fires filmscript på under 4 måneder, og det vil han ikke gå med til.

Han mener at det vil ødelægge filmens kvalitet. Derfor har han udtalt at han ikke vil fortsætte med mindre de efterlever hans krav. Hos The Hunger Games Danmark forstår vi udemærket Gary Ross, for i virkeligheden ønsker han at lave den bedste Catching Fire film.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.