Hunger games/Dødsspillet konkurrence

the hunger games konkurrence

Hej!!!!!!!

Jeg begyndte at elske Huger games, da jeg så reklamen for filmen første gang. Det var cirka fem måneder før den blev vist i biografen. Jeg har bare ventet på filmen så lang tid, og da jeg så det levede den så meget op til mine forventninger. Jeg vil godt læse bøgerne, så jeg reseverede dem på biblioteket. og jeg var nummer 170 i køen til Dødspillet. så igen skulle jeg vemte på den. men så for tre dage siden købte min veninde bogen og hun lod mig læse den først, og det tog mig nemlig også kun 1 dag at læse den. jeg elsker hunger games fordi jeg elsker hvordan bogen er skrevet og næsten alle personerne. jeg kan virkelig godt lide at der er nogle der dør og det ikke bare er en lykkelig slutning. men jeg var lige ved at græde da rued døde. jeg vil så godt eje alle bøgerne, for så kunne jeg læse hele serien færdig, men jeg synes at det er lidt nederen at der kun er tre bøger. 

Hilsen I love Hunger games

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.