Hvad jeg forventer af Catching Fire!

catching-fire-konkurrencen-1

Noget af det jeg glæder mig mest til er at se hvem, der kommer til at spille Finnick. Jeg snakkede med mine veninder om hvem det skulle være, men vi kunne ikke rigtigt finde en som var passende. Jeg har rigtig store forventninger til ham fordi han bliver beskrevet som han gør og egentligt bare lyder helt fantastisk.  Noget andet jeg har store forventninger til er selve arenaen.

Altså hvordan de vælger at lave det som et ur. Jeg syntes at det lyder rigtig sejt, men samtidig tror jeg bare at det er svært at få det til at se rigtigt ud. Og så selvfølgelig til Jennifer, Josh og Liam. Jeg har virkeligt store forventninger til deres skuespiller evner fordi de spillede så godt i sidste film. Jeg har også rigtig store forventninger til den scene hvor Katniss får at vide at hun skal ind i arenaen igen, for det tror jeg kunne blive rigtig godt hvvis de valgte at lave det på den rigtige måde og ikke bare sådan overfladisk.  

Deltag i Catching Fire konkurrencen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.