Hvorfor The Hunger Games er den bedste trilogi i verden!

The Hunger Games konkurrence

Mine grunde til hvorfor jeg synes at THG er god:

1) Flot skrevet.
   – Suzanne Collins har simpelthen skrevet det hele så fantastisk! Den måde hun skriver på     får mig virkelig til at føle Katniss‘ had til Capitol og hendes kærlighed til Prim, og alt det andet hun skriver om.

2) Handlingen.
    – Jeg har altid hadet Sci-fi. Men THG er super spændende og hver gang der er ved at ske noget slemt, så sidder jeg og har helt vildt ondt i maven på Katniss’ vegne, og er ved at dø af skræk.

3) Følelserne!
    – Det vigtigste ved skønlitteratur er at der er følelser med. Er der ikke, ja… så kan forfatterne lige så godt stoppe med at skrive, og jeg var faktisk ved at dø af sorg, da Prim døde. Jeg græd helt forfærdeligt meget.
 
THG kan simpelthen ikke hades lige meget hvad!

Vil du gerne deltage i konkurrencen?

Deltag i Hunger Games konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.