“If we burn, you burn with us” – Catching Fire konkurrence

catching fire konkurrencen 1

Hvad jeg forventer omkring Catching Fire filmen, er stort. The Hunger Games, var en helt igennem fantastisk film, og man levede sig virkelig ind i Panem landet. Jeg forventer at filmen vil være filmet ligeså smukt filmet, som den første, og at det hele vil være helt perfekt. Lige fra små ting som tøjet i distrikt 12 til brudekjolen, som forvandler sig til en mockingjay. Jeg forventer at filmen vil være spændene, følelsesladende, sørgelig, sjov, romantisk og helt igennem vidunderlig.

Catching Fire filmen er fantastisk

Jeg forventer at man vil se mere på Katniss‘ tanker, i forhold til hende, Gale og Peeta. Og man vil forstå (for dem der ikke har læst bogen) at hun kun kyssede Peeta i arenanen, fordi hun ville redde sig selv, og Peeta. Men også fordi hun inderst inde føler noget for ham. Jeg glæder mig utrolig meget til at se hvem der skal spille den fantastiske Finnick Odair! Personligt ser jeg ham med bronze farvet hår, mystiske øjne, muskuløs overkrop, og meget høj. Alt i alt, smuk. 

Jeg forventer også at opleve Katniss’ had til Snow, og se hvordan hun bare vil stikke af. Men ikke mindst piskningen af Gale, det er der man virkelig finder ud af, hvor meget Katniss egentlig holder af Gale, samt at de kysser.

Jeg forventer at se Peetas malerier, og hele vinder turen. Selvom Madge ikke var med i 1’ern, glæder jeg mig til at se hvordan Katniss finder ud af oprøret i distrikt 8. Hele revolutionen starter i 2’eren, og jeg glæder mig til at se folkets gnister i øjnene, om at der måske er håb forude. Takket være Katniss.

Jeg forventer at brudekjolen som bliver til en mockingjay dragt, er endnu mere fabelagtig en ild kjolen i 1’eren, og at den vil være stor og smuk, og man kan mærke at Katniss, så småt sætter sig op på revolutionen. Og hele Panem må deltage, hvis det denne gang skal lade sig gøre. Jeg glæder mig også sindsygt til at se Johanna, og ikke mindst arenaen, for at se hvordan den er opbygget, i deres tanker. Jeg må dog indrømme at jeg er ked af fravalget af Mags, hvis hun ikke havde ofret sig selv, ville Katniss have været død. Hun er en vigtig karakter. Håber i lader mig vinde 🙂 🙂

Jeg elsker virkelig The Hunger Games. Men kan vel kun sige; May the odds be ever in your favour.

Deltag i Catching Fire konkurrencen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.