Ikke en dårlig ting ved The Hunger Games

The Hunger Games er en fantastisk film og bog den er spændene og anderledes når det er en pige der skal i kamp og det er hende (Katniss Everdeen) der er den kloge i historien hun har forsørget sin familie i mange år og er villig til at bryde loven og blive kæreste med en hun ikke helt ved hvad føler for, for at redde dem hun elsker selv sin mor der lukkede hele verdenen ude da deres far døde.

The Hunger Games er de bedste bøger jeg nogle sinde har læst og den bedste film jeg nogle sinde har set. Det er en så medrivende historie at man føler man er der. jeg ville at jeg kunne få filmen nu så jeg kunne blive ved med at se den igen og igen, jeg ville også gerne have bøgerne så jeg kan læse dem mindst lige mange som filmen. Nå men The Hunger Games er det bedste der er sket fordi den simpelthen er så… jeg ved ikke hvordan jeg skal forklarer det for jeg kan ikke sige en dårlig ting om The Hunger Games.

Jeg elsker jer der har lavet The Hunger Games!!!!

Skrevet af: Frida Demant Kristiansen

Vil du gerne deltage i konkurrencen?

Deltag i Hunger Games konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *