Kendte personer fra The Hunger Games

De kendte personer bag Hunger Games

the hunger games billede 81

Den 23. marts kommer filmen Hunger Games på det hvide lærred i USA. Filmmanuskriptet er baseret på den kendte og vildt populære første bog i serien Hunger Games af Suzanne Collins. Så mon ikke vi kan regne med rygter om, at vi også snart skal se den i biograferne? Det forventes, at filmen indbringer lige så mange penge som Harry Potter og Twilight-filmene.

Filmen handler om alvorlige emner som fattigdom, undertrykkelse og krig. En situation, der medfører en stemning af hjælpeløshed, hvor hovedpersonerne kæmper for deres egen overlevelse.

Hunger Games foregår i fremtidens USA. Landet er opdelt i områder, der hver har deres ressourcer. Hvert år tvinger den amerikanske regering alle distrikter til at sende to teenagere, en dreng og en pige, til at kæmpe i Hunger Games.

De to teenagere udvælges ved et lotteri. Teenagerne kæmper, indtil en af dem dør. Kampen kan følges i tv af hele nationen. Vinderen præmieres med mad til sin region. Filmen er actionfyldt og voldelig. Der står en række fantastiske skuespillere bag filmen.

Jennifer Lawrence, som blev Oscar-nomineret sidste år for filmen Winter’s Bone, spiller hovedrollen som Katniss Everdeen, den kvindelige kæmper fra Distrikt 12, der vover at sætte sig op imod regeringen. Josh Hutcherson fra filmen The Kids are Alright spiller Peeta, Distrikt 12’s mandlige kæmper. Woody Harrelson spiller den tidligere vinder af Hunger Games, Haymich, der træner de to teenagere. Elizabet Banks spiller regeringens talsmand i Distrikt 12, Effie Trinket, mens Liam Hemsworth har rollen som Katniss’ bedste ven, Gale.

The Hunger Games var en gigantisk succes både som paperback, lydbog og e-bog. Den første udgave blev trykt i et oplag på 200 000. Siden første oplag er romanen blevet oversat til 26 sprog. Bogen blev godt modtaget af anmelderne. Gyserkongen Stephen King skrev, at man bliver afhængig af bogen, mens andre anmeldere beskrev bogen som tankevækkende og her og der ligefrem åndeløst spændende.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

1 Response to Kendte personer fra The Hunger Games

  1. Benjamin skriver:

    Du glemmer at nævne Lenny Kravitz som stylisten Cinna OG Stanley Tucci som Ceasar Flickerman. Det bliver storartet det her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.