Konkurrence – En fantastisk bog!

the hunger games konkurrence

The Hunger Games konkurrence

Jeg synes The Hunger Games er en helt fantastisk og velskrevet bog. Den sender en til et helt nyt univers og får en til at tænke på de ting men burde sætte pris på som man ikke gør.

Jeg elsker Katniss fordi hun udstråler trang til at beskytte sin lillesøster Prim. Derfor synes jeg at man lige fra første sætning af bogen elsker hende.
Grunden til at jeg blev fanget sådan af THG var nok fordi at det er spændende at læse om Katniss kamp mod det umulige. Og hvordan det peverse dødsspil ændre folk til sider de slet ikke vidste de havde. Samtidig med at man læser om de paniske blodbad af børnene også kommer umulig kærlighed ind i historien. Jeg synes også Peeta er en af de ting der får bogen til at være fantastisk på alle måder. Hele hans liv er jo om Katniss. Og det med at han vil gøre alt for hendes overlevelse er fantastisk!
Rent ud sagt elsker jeg bogen. Alle personerne udstråler så meget kærlighed til deres venner og familie fordi de tror at deres tid er kommet og det gør alle personerne mere levende.

Jeg læste alle tre bøger på 6 dage og jeg blev fanget. I lang tid var THG mine eneste tanker.

Vil du gerne deltage i konkurrencen?

Deltag i Hunger Games konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *