Let the 75th hunger games begin!

catching-fire-konkurrencen-1

Sidste sommerferie hørte jeg for første gang, om det fantastiske univers Suzanne Collins skabte. Jeg læste serien på fire dage og har siden da læst den tre gange både på engelsk og dansk. Efter lang tids venten kom The Hunger games filmen endelig i Biografen. Jeg havde sagt til mig selv, at jeg ikke ville have for høje forventninger, for det kunne jo være, at de lavede filmen lige så dårlig som Battle Royal (som for øvrigt er den bog, som Suzanne Collins har fået sin inspiration fra…). Efter, at jeg så filmen, var jeg helt oppe at køre. Filmen levede ikke bare op til mine forventninger, den overgik dem.

Mine forventniger til 2’eren:

Hvad jeg forventer af Catching Fire, er selvfølgelig at den bliver mega god og instruktøren kan stå inde for det han har lavet. Der er en hel masse at gøre tilfredse, men så længe han selv er tilfreds så må det jo være godt nok. Hvad der ikke ville være godt, var hvis skuespiller ikke levere en troværdig præstation. Det ville være forfærdeligt, hvis det trekantsdrama mellem Katniss, Peeta og Gale ikke var lige så gennemført, som det er i bogen.

Selvfølgelig ser jeg frem til at se, hvem der skal spille de forskellige tributes/zonere, for alle har en ide om, hvordan de skal se ud, men spændingen er endnu ikke blevet udløst. Der har været del snak om, hvem den heldige fyr, som skal spille Finnick Odair, er. I medierne har der været snakket om Robert Pattinson, men personligt synes jeg, det ville være en katastrofe at blande skuespillere fra andre kendte ungdoms serier ind i det unikke Hunger Games univers.

Jubilæumsspillets arena er beskrevet så fantastisk i bogen, og jeg håber virkelig, at man formår at vække den til live på film. Katniss skal forestille at være gravid, imens de er i arenaen, så seerne får medlidenhed med hende og vil sponsorere hende. Det er ekstremt vigtigt at hun (og ikke mindst Finnick og Peeta/Josh) levere et troværdigt resultat.

I den første arena er Katniss kommet til at antænde en lunte, og oprøret brædder sig i distrikterne. De gnister skal man kunne mærke helt ude i salen! Snow skal være en modbydelig slange og alle Capitol-boerne skal være lige så uvidende som de er i bogen!

Glæder mig til Catching Fire og lad den opgave med mest ild i vinde!

Knus

Camilla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.