Mit liv The Hunger Games – konkurrence

the hunger games konkurrence

Så prøver vi igen 🙂

Dette er mit bidrag til The Hunger Games konkurrencen.

Hejsa jeg hedder Amalie “Twilight”, og vil gerne starte med at sige at jeg i første omgang altid har været en Twilight fan. De bøger er selvfølgelig læste, og filmene er blevet set mindst et par tusinde gange 🙂

Da jeg hørte om The Hunger Games for første gang for 2 år siden vidste jeg inderst inde, at de bøger ville være noget helt særligt. Noget skulle jo tage Twilights rolle, og man kan sandelig sige, at the fik Suzanne Collins bogsaga hvert fald gjort!

The Hunger Games bøgerne har tilladt mig, at slippe fantasien løs og begive sig ind i et helt fantastisk og mystisk verden. Suzanne Collins måde at skrive på er uforgribelig. Man føler med karakterner, og det hele virker så ægte. Suzanne Collins har endda inspireret mig til, at selv begynde at skrive. Bøger er mig en utrolig stor passion!

En af de helt særlige grunde til, at jeg synes at The Hunger Games er så fantastisk er på grund af bøgernes budskaber.

Mange tror at Hunger Games kun er fantasy, men mange af tingene sker netop nu rundt omkring i hele verden. Tag reality-genren som så mange unge mennesker følger med i dig. Jeg kan få det helt dårligt over at yngre mennesker ser op til dem i Paradise eller hvad der ellers skulle være af dårlige reality-programmer.

Krig er der overalt på vores jord og rigtige mange lande har diktatur. Akkurat ligesom de oplever i Panem i Hunger Games historien.

På den måde kan man drage mange paralleller 🙂

Katniss Everdeen er en helt speciel pige. Mange piger burde se op til hende fordi hun netop kæmper for hendes familie, og for de mennesker omkring hende. 

En sidste ting jeg gerne vil skrive er, at det super fede ved The Hunger Games er at historien har formået et fange drengene med. Noget som Twilight helt desværre ikke fik gjort. Men det er jo deres egen fejl.

Hunger Games er fyldt med action, og derfor appelerer historien til begge køn.

Vil du gerne deltage i konkurrencen?

Deltag i Hunger Games konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

1 Response to Mit liv The Hunger Games – konkurrence

  1. Pingback: Vinderen af The Hunger Games konkurrencen er?! | The Hunger Games Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.