Sæt håret som Katniss Everdeen

de kendte katniss everdeen hår

Nu har du muligheden for at sætte håret som Katniss Everdeen. Vi kender det alle sammen. Hvor fedt og fantastisk ville det ikke være, hvis man kunne ligne sine ynglingsskuespillere? Tænk engang at kunne ligne Katniss Everdeen på en prik eller nogle af de kendte fra Hollywood.

Hvis du har forsøgt at efterligne Katniss Everdeens look, så er du kommet til det helt rigtige sted. Denne video tutorial er lavet af “thismakeupgirl” og man kan endda besøge hendes blog for at finde endnu mere info, og blive inspireret til at ligne andre The Hunger Games figurer.

Se video: Sæt hår som Katniss Everdeen forneden

Hvis du har forsøgt dig frem ved at bruge denne video, så ville det være super fedt hvis du smed en kommentar om hvordan det gik eller et billede til vores The Hunger Games Danmark e-mail: admin@the-hunger-games.dk

Vi smider dit billede op med navn og en efterfølgende tekst hvis du ønsker 🙂

The Hunger Games Danmark bringer de bedste og seneste nyheder fra det fantastisk univers skrevet af Suzanne Collins. Vidste du at Suzanne Collins har skrevet en del andre bøger som også er ret populære? Klik på linket foroven, og find ud af mere om Suzanne Collins og nogle af hendes tidligere bøger.

Desuden har The Hunger Games Danmark også attraktive tilbud på alle Suzanne Collins bøger, som man kan finde foroven via vores menu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.