Suzanne Collins en af de mest magtfulde mødre i 2012

suzanne_collins magtfuld mor

Forfatteren bag The Hunger Games bøgerne er netop blevet kåret til at være en af de mest magtfulde mødre i 2012 af Workingmother.com

Suzanne Collins har selv haft lidt svært ved at tro på, at hun på mange måder har overtaget J.K. Rowlings status. Hendes best-seller succes The Hunger Games slår stadig flere og flere rekorder, og med den første film The Hunger Games der havde premiere i marts 2012 har Suzanne Collins for alvor slået sig fast som en vigtig person indenfor fantasy-verdenen.

Suzanne Collins har skrevet andre bøger før i tiden, men det blev The Hunger Games som har banet hende vej til toppen. Den første bog blev udgivet i 2008, nummer to udkom i 2009 og den sidste i 2010. Trilogien har været på New Yorks best-seller liste i mere end 130 uger!

Amazon.com kårede forfatteren til årets Kindle-forfatter, og Lions Gate har købt rettighederne til at producere de næste to film. Med andre ord så har de sidste par år været utrolige spændende. Udover at være en af de mest magtfulde mødre i 2012, så har Timemagazine også kåret Suzanne Collins til at være en af de mest indflydelsesrige mennesker i 2012.

Collins har dog selv udtalt: “Jeg er altså ikke nogen særlig. Jeg har skrevet i lang tid, og lige nu så får The Hunger Games meget fokus. Det vil med tiden gå over. Det gør det jo altid. Og det har jeg det helt fint med”.

Flotte og ærlige ord fra en af de mest magtfulde kvinder i verden.

Læs mere om Suzanne Collins her:

http://en.wikipedia.org/wiki/Suzanne_Collins

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.