The Hunger games er jo bedst – konkurrence

the hunger games konkurrence

Hej jeg hedder Ofelia, og dette er mit indlæg om hvorfor jeg elsker The Hunger Games så meget.

Jeg har elsket The Hunger Games bøgerne siden jeg læste første side. Normalt kan jeg jeg først bedømme om en bog er god, cirka efter tyve sider, men ved The Hunger games, var det noget helt andet.  The Hunger games har betydet så meget i mit liv, den har gjort mig stærkere, og jeg er blevet gladere og mere taknemlig for at vi lever i den den verden vi gør, uden noget sygt dødspil. Jeg er også helt vild med personerne. Jeg er vild med Katniss´s mod, Peetas evner og Gales udholendenhed. Jeg elsker også at ingen af dem er helt perfekte. Jeg har desværre ikke bøgerne selv, men jeg har lånt dem på biblioteket flere gange. De bøger er helt klart (Sammen med Twilight, og Dødens instrumenter” de bedste bøger jeg nogen sinde har læst. 

Jeg vil altid huske The Hunger Games, og hvad den har gjort for mig. jeg håber at alle vil tænke på at læse den, for det vil virkelig ændre deres liv.

Vil du gerne deltage i konkurrencen?

Deltag i Hunger Games konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.