The Hunger Games: Romantisk, Barsk, Sørgelig og fantastisk!

the hunger games konkurrence

Jeg har for nyligt læst The hunger games serien, og den er helt utroligt! Man bliver taget med ind i historien, og bliver en del af den. Jeg kan huske at jeg først blev meget forvirret omkring fortælle synsvinklen, der jo er jeg-fortæller.

Dog gik det hurtigt op for mig, at det bare gør bøgerne så meget bedre! Man føler sig velkommen i et univers af nye ting, men samtidig bliver man vred over ting som er uretfærdige, græder på de sørgelige steder og leer med Katniss når hun ler. Bogen er simpelthen vidunderligt, på alle tænkelige måder. Vi møder fantastisk udformede karakterer, som gør plottet endnu bedre.

The Hunger games er for mig den mest romantiske, barske, sørgeligste og fantastiske fortælling som jeg længe har læst. Den er en klar klassiker og en Must-Read bog!!

Af Emilie Bruun Jensen

Vil du gerne deltage i konkurrencen?

Deltag i Hunger Games konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.