Twilight danmark – Hunger Games konkurrence

The Hunger Games konkurrence

Hej alle sammen jeg er medlem af Twilight Danmark og det var der inde jeg første gang hørte om The Hunger Games. Jeg ville helt vild gærne se den så min mor,far og mig var inde og se den og syntes at den er vildt god, så jeg kunne godt tænke mig at læse dem.

Jeg slugte Twilight Sagaen på en måned, og det samme vil jeg sikkert gøre med The Hunger Games bøgerne(er det ikke en triologi?)jeg elsker filmen og kan ikke vente på at læse den og se den næste(hvis der kommer en til som jeg er lidt i tvivl om). 

Så det får GLÆDER jeg mig til at læse The Hunger Games

 og jeg tror faktisk at The Hunger Games bliver støre end Twilight og Harry Potter.

Vil du gerne deltage i konkurrencen?

Deltag i Hunger Games konkurrencen her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

1 Response to Twilight danmark – Hunger Games konkurrence

  1. twilight fan skriver:

    håber i tager godt imod en som mig som kun har set filmen og næsten ikke ved noget om The Hunger Games

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.