X-Men: First Class 2 får premiere dato med Jennifer Lawrence

x men the hunger games

I følge Cinema Blend har X-Men: First Class 2 fået en officiel premiere dato. Grunden til at vi skriver om denne nyhed er naturligvis fordi Jennifer Lawrence har en vigtig rolle som Mystique. Vi kender jo alle sammen Jennifer Lawrence der spiller Katniss Everdeen i samtlige Hunger Games bøger og film.

På trods af at 20th Century Fox producerede den første X-Men: First Class film med stort hast, så har de taget sig mere tid til at lave en bedre fortsættelse. I starten af april 2012 skrev de i en pressemeddelelse, at filmen ville blive udskudt indtil januar næste år fordi Jennifer Lawrence skulle filme i Catching Fire filmen.

20th Century Fox har endnu ikke udgivet en titel for filmen, men datoen er på plads. Filmen rammerne biograferne verden over den 18 juli 2014. Det giver instruktøren masser af tid (18 måneder) til at lave en god fortsættelse.

Det bliver spændende at følge Jennifer Lawrence i rollen som Mystique igen. Spoiler alarm! For dem som har set den seneste X-Men: First Class så valgte Mystique i sidste øjeblik at følge Magneto, og dermed kæmpe for de ondes side som vi kender dem i de tidligere X-men film.

Der er hellere ingen tvivl om, at Jennifer Lawrence kommer til at levere en fremragende stykke arbejde. Den unge talentfulde skuespiller har stormet frem i Hollywood de sidste par år med roller i andre kendte film som: Devil You Know, The Beaver, Winters Bone og i andre serier som Medium, Cold Case og Detektiv Monk.

Vidste du dette om Jeniffer Lawrence?

  • Hendes kælenavn er Jen
  • Hun er 175 cm høj
  • Hun kunne ikke lide at gå i skole
  • Hun spiller guitar
  • I rollen i filmen Winters Bone lærte Jennifer at slagte dyr, hygge træ og at kæmpe
  • Jeniffer er den anden yngste nogen sinde til at blive Oscar nomineret for bedste kvindelige skuespiller
  • Fik en flot 10 plads over det 100 flotteste kvinder i verden i bladet Maxim.
  • Hendes ynglings skuespillere er Meryl Strep og Cate Blanchett
  • Jennifer er gode venner med Josh Hutcherson (Peeta Mellark) 😉

Find mere info om Jeniffer Lawrence på IMDB

http://www.imdb.com/name/nm2225369/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.