The Hunger Games DVD

[table "7" seems to be empty /]

Her finder du The Hunger Games filmen på DVD og Blue Ray billigt til Danmarks laveste priser.

Vær opmærksom på at The Hunger Games DVD først udkommer den 18. august 2012.

The Hunger Games film på DVD og Blue Ray billigt

Handlingen i den første The Hunger Games film finder sted i en fjern fremtid hvor The Capitol vælger en dreng og en pige fra en af de tolv distrikter til at kæmpe imellem liv og død, imens de bliver filmet og set på TV. Filmen følger den unge Katniss Everdeen der frivilligt deltager for at tage hendes søsters plads i den seneste kamp.

The Hunger Games trailer

The Hunger Games DVD og filmen

The Hunger Games er en film, som er baseret på bøgerne med samme navn. Handlingen foregår i Nordamerika, som har lidt mange tab, og lider af hungersnød, og ikke har gode levevilkår. Landet hedder Panem. Hele serien handler om dødsspillet (The Hunger Games), hvor der bliver valgt to tilfældige fra hvert af landets distrikter, som skal kæmpe til døden. Personerne er i alderen 12-18 år.

The Hunger Games begyndte, da en distrikt gjorde oprør, mod landet stormagt, The Capitol. Distriktet blev udslettet, og oprøret blev hurtigt standset. The Hunger Games afholdes hvert år for, at alle distrikterne skal huske, hvad der sker, hvis man laver oprør. Hovedpersonen, Katniss Everdeen melder sig frivilligt til The Hunger Games, da hendes lillesøster, Primrose Everdeen bliver valgt til at deltage. Sammen med Peeta Mellark deltager hun i The Hunger Games, og repræsenterer sin distrikt – nemlig distrikt 12.

Katniss Everdeen har erfaring med jagt, og ved, hvordan man håndterer en bue. Peeta Mellark er søn af en bager, og har ingen erfaring med våben. Sammen skal de kæmpe mod deltagerne fra de resterende distrikter. Mange af de andre deltagere, er blevet trænet op i mange år, og melder sig frivilligt til at deltage i The Hunger Games og repræsentere deres distrikter.

Katniss og Peeta kommer fra et af de fattigste distrikter. De andre deltagere kommer fra luksus. Jo mindre nummer, jo mere luksus – distrikt 1, er det rigeste distrikt. Katniss og Peeta har ikke store chancer for at overleve i The Hunger Games, hvor en sponsor er altafgørende. Med hjælp fra deres mentor, en fuld mand fra deres egen distrikt, som før, som den eneste fra deres distrikt, har vundet The Hunger Games, kæmper de for overlevelse i The Hunger Games.

Her finder du gode links med flere informationer om The Hunger Games på dvd:

http://www.imdb.com/title/tt1392170/

http://www.thehungergames.co.uk/

http://movies.yahoo.com/movie/the-hunger-games/

[table "7" seems to be empty /]