Catching Fire bogen

[table "2" seems to be empty /]

Vi har fundet Catching Fire bogen, og løbeild til billige priser. Via denne side finder du alle de informationer du har brug for omkring den anden bog i serien.

Catching Fire bogen til billige priser

Catching Fire er fortsættelsen af den kendte science fiction bog serie The Hunger Games. I alt er der skrevet tre bøger, The Hunger Games, Catching Fire og Mockingjay. Den verdensomspændende best-seller er skrevet af Suzanne Collins, der står bag alle tre bøger. På Dansk er Catching Fires titel Løbeild og siden dens udgivelse i i 2009 er den allerede blevet solgt i millioner af eksemplar. Det anbefales at læse The Hunger Games bogen, før man går igang med Catching Fire eftersom alle tre bøger har en fælles historie.


Ligesom i The Hunger Games så følger Catching Fire hovedpersonen Katniss Everdeen der i en dyster fremtid kæmper for sit liv i nationen Panem. Som bekendt går spillet ud på, at 24 børn fra de forskellige distrikter skal kæmpe mod hinanden for at overleve. Katniss Everdeen pg Peeta overlevede mirakuløst de livsfarlige lege, og blev kåret som vinderne af det The Hunger Games nr. 74.

Katniss der overlevede dødsspilet vender hjem til hendes familie og venner. Inden længe begynder der at florere rygter rundt i landet om et muligt oprør mod Capitol. Katniss bliver sammen med Peeta sendt ud for at fejre deres sejer, men indeni Katniss vokser der en større og større lyst til at ildne oprøret. 

Inden både Katniss og Peeta ved det, så finder de dem atter selv i The Hunger Games igen. For The Hunger Games legene nr. 75 skal være special, og som regel plejer hvert 25. at bestå af tidligere vindere.

Hvis du var helt tosset med den første bog i Suzanne Collins Best-Seller serie, så skal du købe og læse Catching Fire bogen. Den er fantastisk og fyldt med den samme form for action som fra forgængeren. Suzanne Collins skrivestil er helt unik som gør at Catching Fire er en sand fornøjelse af læse for fans og ikke fans.

Har du læst de andre bøger?

The Hunger Games bogen finder du her

Mockingjay bogen finder du her

Søger du mere info omkring Catching Fire bogen?

Så kigger du det rigtige sted. Forneden har vi et par rigtige gode links, som vil føre dig til officielle hjemmesider omkring Catching Fire bogen. Disse kan være alt fra Wikipedia til Scholastic.

http://www.scholastic.com/thehungergames/

http://www.thehungergames.co.uk/

[table "2" seems to be empty /]

2 Responses to Catching Fire bogen

  1. Pingback: The Hunger Games 2 som film - Catching Fire bliver filmatiseret! | The Hunger Games Danmark

  2. Pingback: ‘The Hunger Games’-trilogien | Feed On

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *