Mockingjay bogen

[table "3" seems to be empty /]

Er du også en kæmpe fan af THG universet? Så tag en kig på denne side, og find masser af informationer om Mockingjay bogen. Udover at du naturligvis kan bestille bogen til lave priser, så har du også mulighed for at læser alt info du har behov for før du bestiller.

Læs mere om Mockingjay bogen

Mockingjay bogen blev udgivet første gang i 2010 af Suzanne Collins der også har skrevet de to andre bøger i serien The Hunger Games og Catching Fire. Selve bogen Mockingjay og lydbogen blev udgivet den 24 august 2010 og tilsammen solgte i den første uge solgte de mere end 450.000 eksemplarer. Anmelderne lovprisede bogen og meldte ud, at det måske var den bedste i serien.

En ting er sikkert. Mockingjay bogen er en smuk afslutning på Suzanne Collins fantastiske eventyr med Katniss Everdeen og Peeta Mellark. Har du læst de andre bøger, så skal du også læse Mockingjay.

Hunger Games Sagaen er så populær, at den er blevet indspillet til film på det store lærred. I alt vil der udkomme 3 film efter bøgernes navne. Den første film slog samtlige rekorder for film der falder indenfor trilogi-genren. Det bliver utrolig spændende at se hvor stor en succes Hunger Games bliver med Mockingjay som en film.

Har du læst de andre The Hunger Games bøger?

Læs eller køb The Hunger Games bogen

Læs eller køb The Hunger Games bogen

Mockingjay bog trailer

Vil du gerne vide mere om Mockingjay bogen?

Det kan jo sagtens ske, at vi ikke har alt viden omkring Mockingjay bogen. Derfor vil vi stadig gerne hjælpe dig. Via disse nævnte links forneden kan du dykke dybere ind i universet, og blive klogere.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mockingjay

http://www.scholastic.com/thehungergames/

http://thehungergames.wikia.com/wiki/Mockingjay_(novel)

[table "3" seems to be empty /]

The Hunger Games Danmark vil forsøge, at have de bedste og billige priser på Mockingjay bogen. Vi tager forbehold for, at nogle af vores priser kan være uopdaterede og kan indeholde andre fejl og mangler.

Når du klikker dig videre til Mockingjay bogen vil du blive ført til en tredjepart, som du kan købe bogen hos. The Hunger Games Danmark har intet med tredjeparten at gøre, og fraskriver sig alt ansvar i forbindelse med købet. Man skal dog ikke føle sig usikker på nogen måde, da tredjepart er nogle af de største og mest sikre bog distributøre i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *