Game of Thrones Danmark

game-of-thrones-danmark

Ligesom Suzanne Collins The Hunger Games er fyldt med aktion og spænding, så vil du kunne opleve det samme ved at læse eller se George R.R. Martins Game of Thrones.

Besøg Game of Thrones Danmark i dag

Game of Thrones består af 7 romaner som samlet hedder A Song of Ice and Fire.

Hvis man går igang med A Song of Fire serien, så skal man være opmærksom på at bøgerne kun er udgivet indtil bog nr. 5 – de sidste to kommer indenfor de næste par år.

Serien Game of Thrones er faktisk blevet så populær, at HBO besluttede i 2011 at producere en tv-serie. Et valg de aldrig vil fortryde!

Game of Thrones serien er ikke kun verdens dyreste serie, men den er også ifølge stats inde på IMDB også den serie med den højeste score. Med andre ord man kan vist rolig sige, at serien er verdens bedste 🙂

Hvis du beslutter dig for at læse eller se Game of Thrones, så vil vi gøre opmærksom på, at det er en serie fyldt med aktion i form af vold, blod og sex.

The Hunger Games Danmark anbefaler derfor hvis du er under 16 år, at du taler med dine forældre inden du læser eller ser serien.

Via Game of Thrones Danmark kan du naturligvis derfor hvis du er interesseret bestille bøgerne og serien til de laveste priser på nettet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *