Om


Om The Hunger Games Danmark

the-hunger-games-danmark
The Hunger Games Danmark er stedet hvor du kan læse de bedste og vigtigste nyheder indenfor The Hunger Games verdenen! Hjemmesiden er uafhængig og bliver drevet af unge bloggere.

Har du ris, ros eller spørgsmål? Kontakt os på

admin@the-hunger-games.dk

Hvorfor The Hunger Games?

The Hunger Games er skrevet af Suzanne Collins som har gjort science fiction serien til en værdig efterfølger for Harry Potter og Twilight serien. Selveste forfatteren bag Twilight har lovprist The Hunger Games, hvilket siger meget om potentialet. Serien består af 3 bøger: The Hunger Games, Catching Fire og Mockingjay med den kommende film The Hunger Games der har premiere i 2012 til marts. The Hunger Games er en historie for ikke blot unge teenagere, men også voksne da den indeholder kærlighed, håb og action som er ingredienser vi alle sammen længes efter!

Debatter med andre fans

The Hunger Games Danmark er stedet hvor fans samles og snakker løs om alt hvad de kan komme i tanke om. Derfor er du velkommen til at deltage og kommentere på artiklerne eller være med i vores forum hvor vi snakker om alt fra bøgerne og filmene til musikken og andet.

The Hunger Games forum

Find The Hunger Games bøgerne, filmene og musikken

The Hunger Games Danmark har i samarbejde med Saxo og mange andre partnere fundet de billigste priser og tilbud på The Hunger Games, Catching Fire og Mockingjay, samt den kommende film og soundtrack.

The Hunger Games bogen
Catching Fire bogen
Mockingjay bogen

The Hunger Games DVD

The Hunger Games Soundtrack

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *