Catching Fire DVD

Hvor vi dog elsker Catching Fire på DVD. Vi elsker den så meget at vi har prøvet, at finde de billigste priser på Catching Fire dvd’en i Danmark.

Vores priser er hentet fra forskellige producenter der sælger dvd og blue ray film på nettet. Blandt dem kan nævnes Blockbuster og CDON.com

Catching Fire DVD handling

Catching Fire DVD filmen er en filmatisering af Suzanne Collins andet bind i The Hunger Games trilogien. Selve Catching Fire filmen har først premiere i 2013, og så snart vi har DVD priserne så vil du kunne finde dem her forneden.

Suzanne Collins har skrevet The Hunger Games bogen, Catching Fire bogen og Mockingjay bogen der alle 3 vil blive filmatiseret. Catching Fire bogen blev udgivet i 2009, og solgte umiddelbart efter allerede i millioner af eksemplarer. Det samt The Hunger Games filmens store succes indikerer, at Catching Fire bliver en fantastisk film!

Catching Fire filmen fortsætter hvor The Hunger Games filmen slap. 

Vi kender naturligvis ikke handlingen i filmen endnu eftersom den ikke er udkommet, men mon ikke de vil følge bogens handling ligesom de gjorde i den første The Hunger Games film?

I så fald vil vores hovedpersoner Katniss Everdeen og Peeta blivet slynget tilbage ind i det 75. Døddspil på grund af jubilæum. Alle dem som har vundet i Døddsspilet skal vende tilbage til arenaen, og kæmpe mod hinanden.

Ifølge IMDB så er det de samme skuespillere som skal spille hovedpersonerne. Jeniffer Lawrence som Katniss Everdeen, Josh Hutcherson som Peeta Mellark og Liam Hemsworth som Gale Hawthorne.

Så snart der bliver frigivet mere information om Catching Fire filmens handling, vil vi opdatere denne side.

Har du set de andre film?

Bestil The Hunger Games dvd filmen her

Her finder du gode links omkring mere info om filmen.

http://www.imdb.com/title/tt1951264/

http://thehungergames.wikia.com/wiki/The_Hunger_Games:_Catching_Fire

3 Responses to Catching Fire DVD

  1. Pingback: Robert Pattinson i den næste The Hunger Games film, Catching Fire? | The Hunger Games Danmark

  2. Pingback: Derfor glæder jeg mig til Catching Fire filmen - Se mit biddrag | The Hunger Games Danmark

  3. Pingback: Catching Fire konkurrence - Hvad jeg forventer! | The Hunger Games Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *