THG film anmeldelser

The Hunger Games Danmark har samlet de bedste anmeldelser af The Hunger Games filmen.

Forneden kan du finde The Hunger Games film anmeldelser, anmeldt af vores mange besøgende. 

The Hunger Games film anmeldelser

The Hunger Games filmen lever op til bogen 100 %

Jeg har været en fan af Suzanne Collins serie lige siden den første The Hunger Games bog udkom, Døddspillet på dansk. Universet er fantastisk, og jeg er også selv en Harry Potter og Twilight fan, så det har været super fedt at få nyt materiale at læse nu hvor disse to nævnte sagaer er slutte. The Hunger Games DVD lever virkelig op til bogen, og jeg var utrolig mange for at de ikke vil kunne have de fleste detaljer med. Det lykkedes rigtig godt for dem, og selve musikken til filmen leverer også op til hvad jeg forventede. Filmen er fyldt med tilpas aktion så også drengene kan være med, og det synes jeg også er en fordel da Twilight virkede manglede lidt aktion.

The Hunger Games filmen får 5 ud af 6 stjerner

The Hunger Games film anmeldelse af Sofie

3 Responses to THG film anmeldelser

  1. Caroline skriver:

    Det er en super god bog!! Filmen er også super, der er lige nogle få ting der er vigtige som at Katniss kysser Peeta mange gange inde i “hunger games” eller dødsspillet som det hedder på dansk og mutaer skulle være designet meget anderles. Jennifer Lawrence som spillet Katniss er helt fantastisk og det er alle de andre skuespillere også.

  2. Sophia Hansen skriver:

    Helt fantastisk bog! Har ingen ord!

  3. Bare_hende :-) skriver:

    Da jeg først så filmen og bagefter læste bogen var min næse helt nede i den, nervepirrende og spændende er vist passende ord. Da jeg kom til slutningen og fandt ud af at mutaerne i bogen skulle være en uhyggelig ulv/hund/, kopi af de døde sonere var jeg sådan helt “blæst væk”, jeg var vild med den del i “catching fire”, hvor Clove’s muta beskrives da jeg selv er stor fan af hendes evne til at kaste knive. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *