The Hunger Games boksen

The Hunger Games bøgerne i boks

the hunger games boks

The Hunger Games Danmark har fundet den ultimative The Hunger Games boks til vores kære fans. Bøgerne er på engelsk og består af Suzanne Collins: The Hunger Games, Catching Fire og Mockingjay. Hvis du gerne vil igang med trilogien, så er det her et rigtig godt sted at starte. For kun 199,- DKK kan få alle tre bøger i paperback version. God fornøjelse 🙂

[table "5" seems to be empty /]

The Hunger Games boksen kan findes foroven til 199,- DKK. Bestiller du den i dag får du boksen hjem til dig indenfor 9 hverdage. Selve hjemmesiden du kommer til når du klikker på linket er SAXO som vi har et fast samarbejde med. De sikrer os de laveste priser på The Hunger Games bøgerne.

The Hunger Games bøgerne er skrevet af selveste Suzanne Collins, og er i fuld gang med at blive filmatiseret. Ønsker man at læse nærmere om filmene eller måske nogle af de andre bøger kan man også finde dem alle sammen via vores hjemmeside i menuen foroven.

5 Responses to The Hunger Games boksen

 1. Astrid skriver:

  Hej

  Jeg vil gerne vide om denne boks er på dansk? (:

 2. lordsasa skriver:

  Den er på engelsk 🙂

 3. Pingback: The Hunger Games konkurrence - vind The Hunger Games boksen | The Hunger Games Danmark

 4. Antaeus skriver:

  Lave priser sikres, tjaaaa…

  Den er godt nok dyr, nøjagtig den samme box kan fås til 75 kr.
  Personligt valgte jeg dog at læse den på dansk da alt min arbejdslitteratur er på engelsk og så trænger jeg til at læse på dansk når jeg skal slappe af. Jeg har netop afsluttet bog nr. 3 i dag. Jeg købte i øvrigt også de danske bøger billigere end de fås her på siden (til 150 kr/stk).

  • Sisse skriver:

   Hvor købte du dem ?
   Er lige nu på jagt efter den første bog…
   -Det billigste som jeg kan finde er 179 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *