Start din egen filmblog med disse tips

Er du vild med film herunder The Hunger Games og har du en masse fede fanteorier, som du gerne vil dele med andre? Så bør du overveje at lave din helt egen filmblog, hvor du kan fortælle andre om, hvilke film eller scener du synes er de allerbedste. I denne artikel får du vores bedste tips til, hvordan du kommer i gang med at lave din egen filmblog.

Find emner og kategorier som det første

Når du skal starte din egne blog, er det første du skal i gang med at finde emne og kategorier til din blog.

Hvis du gerne vil lave en filmblog, kan emner fx være gode film, anmeldelser, fanteorier og dine yndlingsscener fra forskellige film som fx The Hunger Games.

Når du har fundet på kategorier og emner, er det en god idé at lave en brainstorm med mulige blogindlæg, som du kan skrive til din blog. Når du har gjort det, er du klar til at gå i gang med de mere praktiske dele af det at starte din egen blog.

 

Find dit eget domæne og hosting dertil

Det første praktiske, som du skal i gang med er at finde dit eget domæne samt hosting hertil. Du skal først finde et godt domænenavn til din blog, som er ledigt, så du kan købe det. Du kan via DK Hostemaster tjekke om et givent domænenavn er ledigt, så du kan bruge det til din blog.

Herefter skal du i gang med at finde hosting i form af et webhotel. Når du skal vælge webhotel til din blog, gælder det om at finde et godt webhotel, uden at det skal være dyrt, så du undgår at bruge for mange penge på dit webhotel. Det kan godt være en jungle at finde rundt i de forskellige webhoteller og derfor kan du med fordel bruge en sammenligningsside som hostingguiden.dk, hvor du kan få overblik over forskellige webhoteller.

 

Sæt din blog op med WordPress

Når du har fået styr på domæne og webhotel er du klar til at gå i gang med opsætningen af din blog. Her kan du med fordel bruge et open source blogsystem som fx WordPress der er gratis at bruge.

Med WordPress kan du lynhurtigt sætte din egen blog op ved at vælge et tema og herefter opsætte kategorier. Det er derfor en stor fordel, for dig der ikke kender til programmering at du kan sætte din helt egen hjemmeside op på den måde, da det ikke kræver noget kendskab til programmering.

 

Skriv dit første blogindlæg

Efter de tre trin, er du klar til at skrive dit første blogindlæg og det gælder derfor om at komme i gang, så du kan dele din vide om The Hunger Games og mange andre film med andre filminteresserede.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *