Forbered dig til ”The Hunger Games ”-maraton med vennerne

Er dig og vennerne – ligesom mange andre danskere – kæmpe fans af The Hunger Games? Så kan I med fordel bygge op til den store filmaften, hvor I sammen ser filmene igennem sammen. Vi giver gode råd til, hvordan I bedst muligt afholder denne fantastiske aften. 

Forbered dig grundigt

For bedst muligt at forberede sig til en filmaften, bør man læse bøgerne igennem igen. Bøgerne danner grundlaget for filmene, og at opfriske dem inden vil medføre, at man mere klart forstår filmen.
Derfor bør man planlægge filmaftenen nogle uger ud i fremtiden, så både du og vennerne kan nå at få læst bøgerne igennem.

Forberedelse på dagen

Når dagen endelig er kommet, hvor I skal holde filmaften, følger her nogle gode råd. Det kan være en god idé at spise aftensmad sammen, som man kan lave i fællesskab. Det øger hyggen inden man skal se film sammen de næste mange timer. Ydermere kan man købe slik ind i fællesskab, så der er noget til enhver smag. Der skal nok meget mere slik til end til det normale fredagsslik, da et filmmaraton folder sig ud over længere tid. Det kan kræve godt med sukker at holde sig vågen i de sene nattetimer.

Hygge

Filmaftener holder man som regel med vennerne eller kæresten. Er det en filmaften med kæresten, man lægger op til, kan den ideelt holdes inde fra sengen. Her kan man putte godt med tæpper, dyner og puder – og en masse slik.
Er det vennerne, man skal holde filmaften med, er det nok en bedre idé at rykke filmaftenen ud i stuen – og ikke inde i soveværelset, da det kan blive lidt presset med plads. Dog kan man sagtens give stuen samme behagelighed som sengen. Har man ikke sofaer, kan vennerne tage madrasser med – som man kan lægge op ad hinanden i stuen. Ydermere er et hav af tæpper, dyner og puder med til at øge den behagelige stemning.

Pynt op med merchandise

Der laves merchandise til mange af de store film som netop Hunger Games. Derfor kan man ideelt pynte stuen op med merchandise, så man kommer i den helt rigtige filmstemning. Det kan blandt andet være T-shirts og hoodies med The Hunger Games citater på, som man kan hoppe i, når filmen starter. Ydermere laves der også mobilcovers, stickers, notesbøger, puder og meget mere merchandise til The Hunger Games. Det er derfor ikke svært at pynte op til en sådan filmaften.

Hav respekt for filmen

Det er vigtigt, at man har respekt for filmene og for hinanden, mens filmene kører. Det betyder, at man ikke bør bringe unødvendig snak på banen, men i stedet for koncentrere sig om det fiktive univers. Ydermere har en del unge danskere svært ved at slippe telefonen, når de ser film eller serier, hvilket resulterer i, at de ikke kan være 100 % til stede. Det gør, at de ikke følger helt med i filmen – og derfor misser bestemte scener, som har betydning for helheden af filmen. Derudover lever man sig ikke ind i dette fiktive univers, som sine venner gør, hvilket er uhøfligt, når man har planlagt denne begivenhed sammen.

Fanfiction

Når man har set filmene færdige, kan man eventuelt kaste sig ud i quiz om filmen – så man kan finde ud af, hvem der er den største The Hunger Games fan. Ydermere kan man kaste sig over fanfiction. Fanfiction er en genre, hvor fans af et fiktivt univers – her The Hunger Games – digter videre på filmens univers efter den er færdig. Dermed kan man selv komme med sit bud på, hvordan man ser universet udvikle sig, fra det man har set. Man kan nøjes med at dele det med sine venner – eller man kan uploade det online, så andre The Hunger Games fans verden over, kan få del i det – og komme med deres bud. På denne måde kan man holde The Hunger Games stemningen kørende efter filmmaratonet er slut.
Følger du og vennerne ovenstående råd, vil I helt sikkert få en uforglemmelig aften i The Hunger Games universet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *