Catching Fire – Kan ikke vente

catching fire konkurrencen 1

Efter at jeg havde set den første Hunger Games film vidste jeg hurtigt efterfølgende, at jeg havde trådt ind i et fantastisk univers, som jeg nok aldrig vil komme ud af igen. Heldigvis!

På dette tidspunkt havde jeg ikke læst bøgerne, men allerede dagen efter var de bestilt. Det tog mig mindre end 14 dage, at komme igennem Hunger Games bogen, Catching Fire bogen og Mockingjay bogen. Aldrig i mit liv har jeg læst noget så spændende, anderledes og fantastisk – Suzanne Collins er virkelig dygtig til hendes arbejde som forfatter.

Mine forvetninger til Catching Fire filmen

Jeg håber naturligvis at den lever op til mine forventninger, for The Hunger Games filmen har for alvor skruet dem helt i vejret. Hvis 2eren er ligeså scenografisk smuk som 1eren, så er det allerede første skridt i mod mine opfyldte forventninger.

Når Katniss og Peeta vender tilbage fra legene, så begynder revolutionen i Panem for alvor. Dette glæder jeg mig til at se.

Hvad der dog skuffede en lille smule i forhold til den første film er Katniss Everdeens forhold til Gale og Peta. Derfor håber jeg, at producenterne for Catching Fire vil være bedre til at få os publikummet til at føle og se hvad Katniss nu føler og ser.

Overalt på nettet har der floreret ryger omkring hvem der skal spille Finnick Odair. På et tidspunkt læste jeg herinde på THG Danmark, at det måske ville blive Justin Timberlake eller Robert Pattinson. Det håber jeg naturligvis ikke for ingen af dem vil kunne portrættere den mystiske Finnick.

Det spændende ved bog nr. 2 er alle de forskellige ting som sker. På et tidspunkt bliver Gale pisket og efterfølgende kysset af Katniss – Men hvad med Peeta? Hun kyssede jo også ham! 🙂 Jeg vil ikke afsløre alt for meget eftersom der alligevel nok er en del her på siden, som ikke har læst bøgerne endnu.

En anden og vigtig detalje omkring Catching Fire filmen bliver uden tvivl når Katniss brudekjole skal forvandles til en smuk og flot Mockingjay-dragt. Hvordan de har tænkt sig, at løse dette bliver spændende 🙂

Der er måske 10000 andre fede detaljer som jeg ikke kan vente med at se. Men nu har jeg allerede skrevet over 350 ord, og bliver derfor nød til at stoppe pga konkurrencens regler.

Jeg ønsker ALLE deltagerne held og lykke, og må den bedste naturligvis vinde!

Kh

Pernille 

Deltag i Catching Fire konkurrencen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *