Kender du til The Underland Chronicles?

Hvis du kender til The Hunger Games, så kender du naturligvis også til seriens forfatter Suzanne Collins.

Hun har fanget os alle med sine enestående bøger om Katniss og Peeta, der kæmper mod det onde Capitol og dets lede Præsident Snow. Men kender du så også til hendes anden store serie af bøger? Nej vel.

The Underland Chronicles er en spændende serie af bøger, der handler om drengen Gregor, der lever i Underland. Underland er en underjordisk verden under New York city, hvor mennesker lever deres liv, side om side med kæmpe dyr, som flagermus, rotter og kakerlakker. Det er en helt anden type historie end The Hunger games, men hvis man kan lide Collins skrivestil, så vil man sluge Underland bøgerne råt.

Ligesom med the Hunger Games er Underland bøgerne en rå verden, hvor der behandles emner som krig, kemisk krigsførelse, folkedrab og meget mere. Hun fortsætter den hårde linje, som man kender og elsker, hvor unge mennesker placeres i frygtelige situationer, for så at tage kampen op mod alle odds. Det er Suzanne Collins som vi kender og elsker hende, og kan du lide the Hunger Games, så vil du elske The Underland Chronicles.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *