Nu kan the Hunger Games ses på TV

De fleste var nok inde og se Hunger Games filmserien, da filmene var i biografen, og det var nogle vildt gode og populære film. Mange har undret sig over, om de vil fortsætte med at tjene penge. Men meget tyder på, at de får et helt nyt liv på TV, da der stadigvæk er mange, som kommer til at se filmene for første gang her, mens andre genser dem – igen og igen.

Når de kommer på TV, er vi i hvert klar med popcorn, så vi kan hygge med hele familien.

De er ikke så børnevenlige
Filmene er nok ikke de mest børnevenlige, så vi vil ikke anbefale, at du ser dem med hele familien, hvis du har små børn. Men du kan sagtens se den på din iPad, mens dit barn leger i sit boldbassin.

Ellers må I se filmene, når børnene er gået i seng, så de ikke pludselig undrer sig over, hvad det er for noget, som du ser.

Det er nok ikke et koncept, som du har mod på at lære dine børn om endnu, hvis de er i en alder, hvor de stadigvæk har et boldbassin på deres værelse. Her er det bedre at vente et par år.

Hvis du ikke er sikker på, hvad et boldbassin er, kan du tjekke det her.

Sjovere at se dem flere sammen
Selvom de fleste sikkert allerede har set Hunger Games filmene, så er det stadigvæk hyggeligt, hvis du samler dig med alle vennerne, når du skal gense dem.

Selvom de to sidste film først kommer til fjernsyn nu, så har du selvfølgelig haft mulighed for at gense dem længe på bl.a andet DVD .

Men at de får et nyt liv på TV og diverse streamingtjenester gør, at andre også kan glæde sig over dem. Især alle dem som var for unge, da filmene var i biografen, de har pludselig mulighed for at se dem for første gang.

Tænk på hvis det var dig, som havde mulighed for at se Hunger Games for første gang igen, det ville vi helt sikkert nyde. Prøv at se om du ikke kender nogen, som aldrig har set Hunger Games serien, så har du noget, du kan vise dem.

Starten på Jennifer Lawrence karriere
Det er rigtig sjovt at se den første film, da det var Jennifer Lawrence første job i filmbranchen. Sidenhen har hun lavet en række film, og hun har allerede vundet en Oscar, så det går forrygende for hende.

Hendes præsentation var også en af grundene til, at Hunger Games filmene blev så populære, som de gjorde. Der var mange, som ikke havde regnet med, at de ville få den kultstatus, som de har fået.

Men vi er mange, som godt forstår det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *