Robert Pattinson som Finnick Odair i Catching Fire filmen?

robert pattinson catching fire filmen

Der kan herske rigtig mange rygter på nettet om den kendte skuespiller Robert Pattinson fra Twilight filmene, og en af dem lige pt. er at han måske skal spille figuren Finnick i Catching Fire filmen. En rolle som Justin Timberlake også har været i medierne om.

Det er ingen hemmelighed at den første Hunger Games film havde kæmpe succes og har haft højere billetsalg end forventet. Det er hellere ikke nogen hemmelighed at Suzanne Collins univers vokser og vokser hver eneste dag. At flere fans slutter sig til Katniss Everdeens verden.

Med sådan en stor succes kræver det også af efterfølgeren Catching Fire kan leve op til forventningerne. Med en helt ny instruktør ombord, skal holdet nu vælge hvilke skuespillere de fortrækker til de nye karakterer som optræder i Catching Fire filmen. Et af disse navne som florerer rundt omkring på nettet er Robert Pattinson som spillede den rige og flotte vampyr Edward Cullen.

Find: http://billige-kontorstole.dk/

I følge disse rygter skal Robert spille Finnick Odair. Hvis man er en Hunger Games fan vil man uden tvivl have en holdning til dette. Nogen vil synes at det er en forfærdelig ide, og andre vil synes at det er verdens bedste.

Men før I når meget længere så er rygterne ikke længere eksisterende. Robert Pattinson har selv bekræftet, at rygterne ikke er sande!

Ifølge Robert Pattinson selv har han udtalt følgende:

Jeg vågnede lørdag morgen til Cannes Festival på grund af min nuværende film Cosmopolis. Overalt på nettet var der rygter om, at jeg skulle være med i den næste Hunger Games film, Catching Fire.

Et øjeblik var jeg vildt nysgerrig, og ringede til min agent.

Det første han fortalte mig da han tog telefonen var: Nej!

Min agent sagde at ingen ville tilbyde mig rollen som Finnick Odair.

Jeg grinte helt vildt, og sagde mange tak sarkastisk.

Med andre ord kan vi derfor bekræfte at Robert Pattinson ikke skal spille med i den næste Hunger Games film. Lige pt. er Robert som beskrevet foroven til Cannes Festival med hans nuværende film Cosmopolis som har fået utrolige gode anmeldelser.

I kan læse meget mere om hvad Robert selv har udtalt via dette link!

http://content.usatoday.com/communities/livefrom/post/2012/05/rob-pattinson-falls-for-hunger-games-casting-rumor/1#.T8IxmNWMmVr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *