Russisk milliardær vil lave Hunger Games

Et nyt russisk ”reality” program, inspireret af the Hunger games, er blevet virkelighed. Kort sagt handler det om, at en flok på 30 mennesker vil blive smidt ud i den sibiriske ødemark, hvor de så skal overleve efter bedste evne. Præmiesummen er på 1.65 millioner amerikanske dollars.

30

Spillet bliver kaldt Game2: Winter og har til formål at presse grænserne for, hvad man kan tillade sig at vise på tv. Det er endnu et af beviserne på at, hvis der er penge nok involveret, så kan alt lade sig gøre.

Men hvad er det, som gør Game2 så kontroversielt? Der er ingen regler. Der er ingen måde at blive diskvalificeret på, uanset om du så myrder eller på anden måde overfalder de andre deltagere. Alle deltagere skal underskrive et dokument, hvori de gør det klart at de har forstået disse betingelser. Tilsyneladende har det ikke været noget problem at finde deltagere, så måske siger det mere om deltagerne end om den 35-årige milliardær, der kom på ideen.

Dog ikke ude for lands lov og ret

Det skal dog tages med et gran salt, for de russiske myndigheder har allerede været ude og advare potentielle deltagere om, at de stadig befinder sig på russisk jord, og dermed er de underlagt russisk lov. Så enhver forbrydelse, begået under spillet, vil blive straffet som alle andre forbrydelser.

Så man skal nok ikke forvente, at det bliver ren Hunger games, men skulle nogen blive desperate nok, eller skulle nogen komme slemt nok til skade, så kan der potentielt være dødsfald undervejs.

Men hvis koncepter kan lavet ordentligt, og man kan undgå forbrydelser, så kan der være tale om et rigtigt interessant koncept, hvor mennesker bliver testet til grænsen og skal yde deres bedste.

“Happy Hunger Games! And may the odds be ever in your favor!”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *