The Hunger Games Live Action Role Play – Denmark

Hej alle!

Jeg arbejder på et projekt, der er baseret på konceptet bag filmen og bøgerne.

Projektet er et Live Rollespil, der kommer til at foregå i sommeren 2014. En præcis dato er endnu ikke fundet, men vi arbejder stærkt på det.

Vi arbejder sammen med foreningen Babylon og bloggen her. Babylon støtter os med gode råd og vejledning, hvor bloggen the-hunger-games.dk har sponsoreret et subdomæne.

Arrangementet kommer til at løbe over 7 dage, hvor de første 3 dage inkludere træning, individuel session foran gamemakers og interviews. De efterfølgende 3 dage inkludere arena for Tributes og socialt spil mellem Mentors og Sponsors, for at sørge for sponsorgaver til dem, der er i arenaen.

Arrangementet vil være meget psykisk og fysisk krævende og derfor er det kun muligt, at deltage hvis man er over 16 år. Er man mellem 16 og 18, kræver dette en skriftlig tilladelse fra forældre eller værge. Det er IKKE muligt at modtage dispensation, således at man kan deltage, hvis man er under 16.

Vi arbejder på højtryk, med at gøre projektet til en realitet. Vi står i den situation, at vi mangler 100.000,- kr, som skal doneres fra fonde og sponsorer. Vi vil tage kontakt til disse i løbet af de kommende måneder.

Projektet har, indtil videre, været under udarbejdelse gennem det sidste halve år og nu begynder det at tage rigtig fart.

Der vil være plads til 48 Tributes, 24 Mentors og 25-30 Sponsors, samt 15-20 GameMakers/NPC’er. GameMakers og NPC’er er inviterede af de hovedansvarlige.

Vi glæder os til at se jer til arrangementet, og håber at I vil bakke op om projektet.

Mvh
Martin Rex Andersen
Hovedansvarlige, Webmaster og Praktisk Ansvarlig
http://larp.the-hunger-games.dk 
thehungergameslarpdk@gmail.com 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

One Response to The Hunger Games Live Action Role Play – Denmark

  1. Asta skriver:

    I volunteer!!! Hvor kan jeg melde mig til? Og hvorhenne kommer det til at foregå?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *