The Hunger Games og mig

Mine forventninger til The Hunger Games

the-hunger-games the hunger games soundtracks

Hej alle sammen! Mit navn er Morten og jeg er en af bloggerne hos The Hunger Games Danmark. Det er sådan at jeg er helt ny indenfor dette univers og er meget spændt på hvad fremtiden bringer ikke kun for mig selv, men også for de mange fans rundt omkring i Danmark. Jeg har aldrig læst The Hunger Games bøgerne, og er derfor meget spændt på at komme igang.

I dag bestilte jeg så bøgerne The Hunger Games, Catching Fire og Mockingjay. De skulle gerne ankomme indenfor 2-4 hverdage. Jo hurtigere jo bedre. Grunden til at jeg opretter denne nyhed/tråd er fordi jeg i fremtiden vil anmelde bøgerne for hver gang jeg får læst en af dem. Derfor hvis man er interesseret i dette spændende univers kan man roligt følge med her.

Jeg er en stor Twilight fan, og kom i kontakt til denne side igennem Twilight Danmark. Ligesom Twilight serien har fået lavet fire film (mangler den sidste) så har Hollywood også investeret utrolig mange penge i The Hunger Games filmen. Den skal nok blive en succes og derfor vil de to andre også blive filmatiseret. Mine forventninger er at bøgerne bliver lette at læse, men at indholdet nok skal gøre op med det lette sprog (læse engelsk på universitetet til dagligt). Jeg forventer ikke at de kommer til at blive bedre end Twilight bøgerne, men man ved aldrig. Det ville være fantastisk hvis de var!

Det var alt for nu 🙂 God weekend!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *