3 tips til Katniss Everdeen udklædningen

Katniss Everdeen fra den seervundne serie The Hunger Games er blevet en populær udklædning blandt mange. Og selvom det lige har været halloween, kan du se frem til næste lejlighed til at klæde sig ud. Inden du ser dig om er det nemlig februar og tid til fastelavnsudklædning. Vi har derfor samlet 3 tips til hvordan du kan komme til at ligne Katniss Everdeen.

Tøj i naturfarver

Det første du skal bruge til en Katniss Everdeen udklædning er tøj i naturfarver, der minder om det tøj, som vi oftest der Katniss Everdeen i. Når vi første gang møder Katniss, ser vi hende i tøj der mest minder om nogle former for jagttøj. Det skyldes at det tøj hun bærer primært er i brune og mørkegrønne farver, så hun kan kamuflere sig, når hun er på jagt i skoven.

Du kan nemt finde tøj, der vil minde om det, som Katniss oftest har på. Du kan fx bruge et par mørkegrønne bukser, sammen med en brun trøje og en sort jakke ud over.

Du kan også overveje at ligne Katniss når hun er kommet ind i The Hunger Games dødsspillet, hvor hun har det samme tøj på, som alle andre der også er blevet kaldt ind til dødsspillet. Som en tredje mulighed for at ligne Katniss kan du finde en kjole, der ligner en af dem, som hun har på, når hun bliver præsenteret på den store scene.

 

Det rigtige udstyr

For at fuldende en god Katniss Everdeen udklædning er det rigtige udstyr selvfølgelig essentielt. For at ligne Katniss skal du først og fremmest have lidt jagtudstyr, især en bue og pil, som er kendetegnet for Katniss Everdeen. Det er selvfølgelige vigtigt ikke at medbringe et direkte våben til fastelavn, men i stedet finde en måde, hvor det ikke er farlige våben, som du tager med.

Du kan fx nøjes med at købe en bue, og så snitte nogle buer ud af et par pinde eller lignende. På den måde vil du uden tvivl komme til at ligne Katniss. For at fuldende udklædningen kan du overveje at tage en rygsæk på, der minder om den som Katniss har i den første film.

Du kan finde et stort udvalg af jagtudstyr sammen med tøj i naturlige farver på denne hjemmeside.

 

De sidste detaljer

Det sidste der skal være på plads i forhold til udklædningen er detaljerne. Det er fx Katniss Everdeens hår, der er kendetegnet ved den flotte fletning, der starter bag på hovedet og fortsætter ned på siden.

Som en allersidste detalje kan du overveje at finde et smykke, der minder om det, som Katniss giver til sin lillesøster Prim. Smykket viser en Mockingjay fugl, som også er navnet på en af filmene.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *