Sådan indretter du et rum til Hunger Games maraton

 

Hvilket tidspunkt er bedre at sætte sig alene eller med sine venner og se ALLE Hunger Games filmene end nu, hvor nytårsaftens skavanker stadig kan mærkes og man derfor bare har brug for at flade ud? Spørger du os, vil vi mene, at dette ikke findes. Det kan dog være, at møblerne, grundet en nytårsfest, står hulter til bulter, hvorfor vi her vil hjælpe dig med, hvordan man bedst muligt indretter et rum til et Hunger Games maraton.

Placering af møblerne

 

Forbereder man sig til filmhygge i stuen, er det relevant at fundere over sofaens placering. Den skal naturligvis stilles, således at der er godt udsyn til fjernsynet. Det er bestemt ingen skam, hvis man i denne anledning får lyst til at rykke sofaen tættere på fjernsynet. Det gør det blot mere intimt, at man befinder sig så tæt på Katniss og alle de andre. Står man dog i den situation, at man får besøg af sine venner og ikke har en stor nok sofa til at rumme alle, så er der ikke nogen grund til at være nervøs. En hyggelig måde at indrette stuen på til en filmaften er, at fylde gulvet med puder og lægge sig her. Dette gør blot intimiteten endnu mere intens, hvilket kun er positivt.

Har man planer om at afholde filmaften må soveværelset, er dette også helt fint, men der er vigtigt at være opmærksom på, at den essentielle mængde mennesker til dette ikke er over 4 personer.

 

Snackbordet

Selvom man måske rykker rundt på sofaen, således at den ikke står, hvor den plejer, må man ikke glemme at rykke sofabordet med. Det er nemlig, at man har et sted at placere sine snacks, som selvsagt hører til en god filmaften. Med et sådant snackbord kan man undgå at skulle ligge og bade i chips og andre lækre sager, men i stedet holde det samlet.

Det er dog vigtigt at bide mærke i, at man kan efterlade et stort svineri på bordet, hvorfor man med fordel kan benytte sig af en dug, hvilket kan købes her. Hvis man benytter sig af metoden, hvor man sætter sig på gulvet på en masse puder, kan man eventuelt have sofabordet stående over sig. På denne måde skal man ikke række særlig langt for at nå snacksne og kan derfor være så doven, som man har lyst til!

Spred hyggen

 

Hold dig ikke tilbage med at gøre rummet så hyggeligt som muligt. Skru derfor lidt ned for lyset og, hvis muligt, lad stearinlys være den dominerende lyskilde. Hiv fat i dynen eller tæppet og træk det over sig. Med en afslappet atmosfære i rummet, kan man bedst muligt nyde sin filmaften og fokusere på det plot, som vi alle elsker!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *