Arranger den perfekte filmaften

Ønsker du at invitere dine venner over til et Hunger Games maraton, hvor I ser alle filmene sammen?

Du kan med fordel invitere vennerne over til en hyggelig filmaften, hvor I sammen kan fordybe jer i de gode og spændende Hunger Games film – men dette kræver den helt perfekte opskrift. I denne artikel får du derfor tre gode råd, som vil gøre jeres filmaften helt uforglemmelig.

Gør det hyggeligt og komfortabelt

Hvis du og vennerne skal se alle de gode Hunger Games film, bliver det en lang, men god aften. Derfor er det vigtigt at alle sidder behageligt, og at omgivelserne er hyggelige – og som vært er dette din opgave. Slæb en masse madrasser hen foran fjernsynet, og gør det hyggeligt med en masse tæpper og bløde puder. Du kan også tænde nogle stearinlys og tænde nogle små lamper, så lyset er rart, hyggeligt og afdæmpet. Derudover kan du bede dine venner om at medbringe en pyjamas, så I sammen kan sidde hyggeligt og komfortabelt under dynerne, mens I nyder de gode og spændende film hele natten.

Sørg for mad og snacks

Mad og snack er næsten det vigtigste ved hele filmaftenen – og med maven fyldt med pizza og popcorn, er filmen altid lidt bedre. Som vært er det dig, som skal stå for mad og snacks, og det er derfor en god idé at købe rigeligt af det. Du kan eventuelt poppe nogle popcorn, købe nogle chips, noget slik og chokolade, og sætte det frem på sofabordet i små skåle. Hvis vennerne kommer til aftensmad, kan I ligeledes bestille en omgang god takeaway, som I kan nyde foran fjernsynet. Hvis du er bosat i nærheden af Roskilde, kan I købe smagfuld takeaway på denne side. Her kan du finde et stort udvalg af takeaway til enhver smag. Du kan eventuelt lade gæsterne vælge mellem de mange retter, og derefter få maden leveret lige til døren. På denne måde, kan alle få deres livret, mens I ser filmene.

Hav spil og sjove lege klar

Hvis I på et tidspunkt trænger til en lille pause fra filmene, er det en god idé, at have spil og lege klar. I kan eventuelt spille et kortspil, eller en omgang Hint. Det vigtigste er, at I hygger jer og har det sjovt sammen. Hvis det er svært at finde på spil og leg, kan I aftale, at klargøre ét sjovt indslag hver. På denne måde, får i en smule adspredelse imellem filmene, og får samtidig mulighed for at snakke og pjatte med hinanden.

I kan også forberede en sjov quiz med spørgsmål om Hunger Games filmene. En sjov måde hvorpå I kan teste jeres viden om de prisvindende film.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *