Filmene og bøgerne har inspireret mange

Du kan sikkert selv huske første gang, du blev færdig med den første Hunger Games bog, og du bare måtte have mere.

Samme følelse fik du også ved de andre bøger, og da bøgerne blev filmatiseret. Du er ikke den eneste, der er en række mennesker, som er blevet inspireret af bøgerne.

Vi har her på siden nævnt den russiske milliardær, som blev så inspireret, at han vil lave noget lignende, hvor folk skal overleve i Sibirien. Der er mange eksempler på, hvordan folk er blevet inspireret.

 

Forfattere

Hvis du allerede elsker bøger, så er du af gode grunde også mere tilbøjelig til, at du gerne vil være forfatter. Derfor har The Hunger Games da også inspireret rigtig mange til endelig at gå efter drømmen med at blive forfatter.

Flere har udtalt, at de først begyndte at skrive, da de var færdig med at læse The Hunger Games, fordi de følte, at de pludselig havde en historie, som de bare måtte fortælle.

Måske har du haft det på samme måde.

 

Mange unge kvinder er blevet inspireret

Det virker mærkeligt på ældre, at man kan blive så opslugt af en karakter, som Katniss Everdeen som bliver spillet af Jennifer Lawrence.

Men hvis man tænker nærmere over det, giver det rigtig god mening, for her er pludselig en rollemodel for unge kvinder om, at de også sagtens kan klare svære ting. I mange år havde Hollywood en tendens til kun at vise stærke mænd eller kvindelige superhelte, som så ud på en måde, hvor man tænker, at det er en mand, der har fundet på den karakter.

Sådan er det ikke med Katniss Everdeen og Jennifer Lawrence spiller hende helt igennem fantastisk. Når unge ser det, så får de mod på, at de også kan klare alle livets udfordringer.

Det er den slags, som der helt sikkert er mere brug for i Hollywood og i bøgernes verden. Så vi er glade for, at The Hunger Games kunne være med til at starte den bølge.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *