Arranger dine egne Hunger Games online

Bortset lige fra det dræbende” element, så er det sikkert de fleste af os, der at fantaseret om at blive Katniss, Peeta eller en af de andre heroiske personer fra the Hunger Games. Det er jo et spændende univers, og selve spillet har en morbidt fascinerende tiltrækning.

Uheldigvis er det bare med livet som indsats, og det vil de fleste nok gerne være foruden. Men hvad kan man så gøre? Jo man kunne jo gøre det online, uden at sætte livet på spil.

 

En verden af blokke

Der findes et stort miljø af Hunger Games fans, der arrangerer Hunger Games i spillet Minecraft. Her bygges der fantastiske arenaer, hvori flokke af spillere konkurrere, arbejder sammen, forråder hinanden og kæmper for at være den sidste overlevende. Det er simpelthen Hunger Games i al sin brutale skønhed, bare bag skærmen.

Man kan være lige så mange deltagere, som man har lyst, så du behøver ikke samle lige så mange som i filmene. Sæt en server op og download den ønskede arena, så kan du selv vise, hvorfor du er den bedste ”tribute” og fortjener at stå som den endelige vinder af dine egne Hunger games online.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *