Min første kærlighed – The Hunger Games

Dodsspilletforside

Nej dette er ikke fordi jeg forelskede mig i den kærlige Peeta, eller den smukke men følsomme Finnick.

Jeg forelskede mig i selve bogen! som dette citat beskriver “Alle er en læsehest, nogle har bare ikke fundet deres første kærlighed.

Jeg fandt Dødspillet/Hunger games for snart 2½ år siden. Det var helt tilfældigt! Jeg var på ferie i Skagen, og min grankusine ville ind og købe nogle bøger. Vi gik alle ind, og jeg kiggede lidt rundt. Jeg var slet ikke specielt glad for at læse bøger. Men mine øjne blev fanget af et smukt blåt cover, som stod ved siden af et skrigende rødt cover: se link

Da jeg kom hjem fra ferien, lånte jeg bøgerne fra biblioteket. Jeg havde ikke engang læst ½ kapitel, da jeg forelskede mig i bogen. De næste dage gik med at læse, både dag og nat. Mine øjne var helt røde fra min gråd, og min stemme hæs fra min latter.

Bogen fangede mig så meget, at jeg aldrig har givet slip på den.Nu elsker jeg at læse, og min fødselsdag og jule ønsker er bøger. Jeg har læst mange bøger og serier bl.a. Percy Jackson, dødens instrumenter og mange andre, men dødspillet og Hunger games vil altid være min første kærlighed.

Og hvis jeg skulle sige hvorfor de er så gode, ville jeg sige…

De har alt! kærligheds trekanten mellem Peeta, Katniss/Kattua og Gale. Familebånd som både er stærke som Everdden familen og Hawthorne familien, men også den knap så stærke Mellark famile. Den har en pige der kæmper for sine værdier, et land som ligger underlagt en stor Magt, oprør, krig, den river dine følelser op. Den ene side kan få dig til at grine, mens den næste får tårene til at komme i vandfald. Og hvert kapitel slutter, så man er nødt til at læse videre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *