The Hunger Games anmeldelse

The Hunger Games er fantastisk

the hunger games bog
Mit navn er Thomas og jeg har fået lov til at skrive kort om The Hunger Games bogen – Med andre ord en meget kort anmeldelse fra min side 🙂

The Hunger Games anmeldelse

Jeg var lidt selv skeptisk da jeg skulle igang med de tre bøger The Hunger Games, Catching Fire og Mockingjay. Jeg selv er en Harry Potter og Twilight fan, og kunne derfor ikke forestille mig at det var muligt at denne serie ville kunne være på højde med de nævnte. Men jeg blev klogere 🙂 Jeg bestilte bogen via Saxo for 99,- kr. og fik den et par dage efter. Mandag aften gik jeg igang med The Hunger Games bogen og cirka onsdag aften var jeg færdig med den. Der er delte meninger om bogen, men for mig er den uden tvivl på højde med Twilight serien og Harry Potter. I løbet af den næste uge vil jeg poste en hel artikel om anmeldelsen af The Hunger Games og fortælle om de forskellige karakterer, hvem de er og hvilken formål de har, samt give min egen analyse om historien. Jeg kan ikke vente, og håber på at mange af jer også er spændte 🙂 The Hunger Games sagaen er virkelig spændende, og letlæselig. Dette gør dog ikke noget for den ældre publikum, da historien gør det godt for det måske manglende sprog.

The Hunger Games filmen

Vi ved også alle sammen af udkommer i næste år til marts 2012, og jeg kan kun sige at traileren ser MEGET lovende ud. Om Hollywood kan gøre det ligeså godt som de gjorde med Harry Potter og Twilight vil tiden vise 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 Responses to The Hunger Games anmeldelse

 1. Sara Atali skriver:

  Fantastisk 🙂 Glæder mig til, at læse anmeldelsen!

 2. Betinna skriver:

  Kommer der også anmeldelser af Catching Fire og Mocking Jay?

 3. Sofie Nielsen Robsten! skriver:

  Jeg kan ikke vente til den kommer ud!

 4. rose skriver:

  jeg glæder mig til den 23 marts 2012.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *