The Hunger Games handling

The Hunger Games

the hunger games filmen I The Hunger Games bliver vi præsenteret for en verden hvor alting er gået over gevind. Vi befinder os i det tidligere nord amerika, hvor ingenting er som vi kender det – nord amerika er delt op i 12 distrikter, hvor der hersker krig, tørke og sygdom. Vi står i midten af landet Panem, i den fantastiske fortælling om dødsspillet.

The Hunger Games bogen historiens drejepunkt er distrikt 12, hvor vi bliver præsenteret for befolkningen, og de to hovedpersoner, Katniss Everdeen og Peeta Mellark. Vi dumper ind i historien, og følger de to unge hovedpersoner, fra de på tilfældigvis bliver udvalgt til at repræsentere distrikt 12, til deres formåen i det årlige dødsspil.

The Hunger Games filmen er baseret på forfatteren Suzanne Collins fantastiske fortælling, om dødsspillet, hvor de 12 distrikter kæmper mod hinanden i spillet med kun én regel – En overlever, resten falder.

Der bliver årligt afholdt The Hunger Games i Panem, hvor Capitol udvælger én ung kvinde som i samarbejde med én ung mand i alderen 12-18 år skal kæmpe mellem liv og død., mod de resterende distrikter. Hovedpersonen, den 16 årige Katniss Everdeen, melder sig frivilligt til at deltage i dødsspillet, efter at hendes lillesøster er blevet tilfældigt udvalgt til at deltage i The Hunger Games, sammen med den unge Peeta Mellark.

The Hunger Games filmen og bøgerne

The Hunger Games er underholdning, med fokus på den brutale del af spillet. Borgerene i de 12 distrikter i Panem, ser med på live tv, mens der bliver kæmpet en brutal kamp for overlevelse blandt de 24 deltagere i The Hunger Games. The Hunger Games startede da den tidligere distrikt 13 gik i oprør mod den dominerende overmagt, The Capitol, og senere blev udryddet – og for at de yderligere distrikter skal huske på The Capitols magt, bliver der årligt holdt The Hunger Games, hvor kun én overlever.

Trilogien er en fantastisk fortælling, hvor der bliver sat fokus på kærlighed, undertrykkelse og sult, i en fortælling, der foregår i nord amerika. Det er en fremtidsfortælling uden for skala, hvor det ikke er afrika der er ramt af sygdom, sult, fattigdom og undertrykkelse – det er nord amerika, og den nuværende supermagt der bliver sat i fokus. The Hunger Games udkommer 23. marts 2012, og er en af de mest ventede film blandt dens millioner af fans verden over. Filmene, som er baseret på de tre The Hunger Games bøger, spåes at blive en succes på højde med Twilight sagaen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *