The hunger games konkurrence – fan af serien

the hunger games konkurrence

Hunger Games konkurrence

Heiii 🙂

Er en kæmpe fan af the Hunger games – håber virkelig at vinde bøgerne, for hvis man skal købe dem er de jo ret så dyre.

Nå men i hvert fald, jeg synes at the hunger games er en helt fantastisk historie om mod, styrke, og kærlighed.

Det at Katniss melder sig frivilligt, istedet for Primrose, er utroligt rørende, for i det øjeblik ser man hvor højt Katniss faktisk elsker sin lillesøster.

For mig er Katniss faktisk lidt af helt, jeg kunne godt tænke mig at være som hende, og jeg tror ikke at jeg er den eneste. Den måde hvorpå man ser Katniss i filmen, kan få mang etil at blive betaget af hende. Jeg tror nemlig at grunden til at mange gerne vil være som hende, er at hun har et utroligt mod, og vil ofre alt for sin lillesøster.

Katniss er generelt enestående. I the Hunger games er der jo også nogel rimeligt lækre drenge blandt andet Peeta. Jeg vil godt indrømme at jeg i biografen savlede bare en lille smule over ham. Han er modig, sød, stærk, og er velsignet med et mega sødet ansigt 🙂

Men The hunger games, er en film man kun kan blive betaget af, og der for vil jeg godt have muligheden for at få fat i bøgerne, så man kan se om de kan måle sig med filmen.

Men held og lykke til alle, der deltager i konkurrencen so mig selv 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *