The Hunger Games musik

The Hunger Games soundtrack

cinna the hunger games Danny Elfman og T Bone Burnett skulle oprindeligt, have samarbejdet omkring at komponere filmens instrumentale musik, men Elfman droppede ud af projektet på grund af planlægningskonflikter.

James Newton Howard er indstillet til at udfylde rollen af komponist med Burnett som også tjener som filmens musik producent. Universal Republik vil frigive soundtrack (The Score) foruden sangene, som er direkte påvirket af temaet for filmen som frihed, oprør, overlevelse og familie.

Find alle The Hunger Games Soundtrack

Glen Hansard vil også blive præsenteret i filmens soundtrack, med en sang, han skrev fra Katniss Everdeen perspektiv. Udover at Burnett, så bidrager Howard og Hansard, Michael Nielsen til filmens musik med “Mercury”, som bruges til den første teaser trailer.

Country sangeren Taylor Swift er også på soundtracket med “Safe and Sound” med de to-tiden Grammy-nominerede duo borgerkrigene. Efter frigivelsen af ​​oplysninger om “Safe and Sound”, er to prisbelønnet grupper også bebudet til at være en del af soundtracket: The Decemberists har bidraget med en original sang, “En motor”, mens Arcade Fire samarbejdede med Burnett for “Horn of Plenty “. Begge sange er inkluderet i den officielle soundtrack, som vil blive udgivet i marts 2012.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.

3 Responses to The Hunger Games musik

  1. Debbie skriver:

    jeg synes at “safe and sound” er et godt nummer, og passer godt til historien.. mens jeg læste passagen hvor Katniss og Peeta er i den hule/grotte, hørte jeg Editors med “well worn hand” og synes den passer perfekt dertil…

  2. lordsasa skriver:

    Hej Debbie!

    Editors er så nice! De er også med på Twilights New Moon Soundtrack 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *